Merindui Suhana Hadi....


Setiap kali teringat macik cona nea mesti lola akan bukak ini gambar... time nea la sangat gila-gila.... Rindu gler kat macik cona... blerr nth nak ketemu sama dier... nak lepak lepak... nak tengok bola sesama.... nak pau orang.... nak webcam sesama lagi.... nak pusing balik jam pon da xbole laggi daaa... sbb memasing da nak abis blaja.....




* akk ingat tak ada orang ajak kita merempit...panas hati... tengok akk bawak moto lelaju kalah laki... time balik dari melaka memalam buta... xleyhhh lupaa...

* akk igt tak kita selalu berposing lebih ble nak siapkan asgment photo... ala ala model la konon...

* lepak KFC sampai kol 3 pagi siapkan kerja...balik jalan kaki...

* berjoget tgh malam sbb nak kurus sambil hilangkan tensen nak amik exm esoknya...hahah

* buat dinner BBQ pakai baju cecantik... abs rambut bau asap....

* pergi gnung ledang mandi air terjun mula mula naik bas... 2nd time naik moto...

* lau ada masalah boipren mesti kita saling bercerita sbb nak selesaikan masalah....

* nangis sesama...ketawa sesama...

* kerjasam team kita siap kan baju kertas.. bangga gila....

* siap org ingat kita less sbb kemana ad akk msti ad kita...kemana ada kita mst ada akk...


tapi tu sumee dulu... skunk akk jauhhh... MUAR ------> KLUANG
susah nak jumpa kamu.... saya da tak bole kawal pasaan nea.... sayang gila kat akk... seyes...
saya xbole lupakan kenangan kita nea.. hope akk pon sama... lub u so much... thanx sbb dpt kenal akk... n maaf if kita ada banyak buat salah ngan akk... halalkan makan minum kita kat umah akk o wet akk... ok...

2 comments:

  1. hahah... comel? cm sengal kan... nea time ada sakit demam HNN1...

    ReplyDelete